BELANGRIJK!

De levering van uw materialen dienen op de volgende wijze bij ons aangeboden worden;

 

Midweek verspreiding: Uiterlijk vrijdag voor 9:00 uur voor aanvang van verspreiding moeten de te bezorgen materialen, goedkeuring en eventuele betaling bij ons binnen zijn voor de eerst volgende verspreiding, anders zijn we verplicht uw opdracht 1 week op te schuiven.
De verspreidingsorder dient uiterlijk donderdag voor 16:00 uur voorafgaand van verspreiding bij ons bekend te zijn.

De te leveren materialen ( folders, kranten, flyers etc. ) dienen met gelijke aantallen per bundel of doos en met maximaal 3 slagen per bundel of doos aangeboden worden en met een MAXIMAAL van 8 kg per bundel of doos. Bundels dienen kruislings, stevig en strak gestapeld en gebundeld worden. Materialen dienen van minimaal 80 grams/m2 papier vervaardigd zijn, gebruik NOOIT 2 verschillende kwaliteiten papier per drukking. Zorg ervoor dat materialen droog zijn, niet plakken en goed gesneden zijn, ook mogen folders geen z wikkel hebben maar een e wikkel mag wel

4. Een vouwrand aan de boven/onderkant mag niet. Enkel in de lengterichting gevouwen materialen aanleveren voor de weekend verspreiding. Hierdoor is machinaal verwerking onmogelijk en moeten we de opdracht annuleren. Geef dit goed door bij uw drukkerij of ontwerper. 

 

5. Folders/kranten met een vouwrand aan de boven/onderkant en Z-wikkels MOETEN worden ingepland in de midweek verspreiding. Mocht dit toch worden ingepland voor een weekend verspreiding staat de order op hold tot het prijsverschil is betaald. AREK Huis-aan-Huisreclame bv dient dit binnen 48 uur na levering van de materialen door te geven. (zaterdag en zondag tellen niet mee)

 

6. Gewichts- en-/of- formaat-toeslagen worden apart in rekening gebracht, bij het aanleveren van de te verspreiden goederen controleert AREK Huis-aan-Huisreclame BV de goederen. Bij overschrijding van gewicht en/of formaat worden de volgende toeslagen in rekening gebracht. Deze dienen betaald te worden binnen het afgesproken betalingstermijn.

Afleveradres:

AREK Huis-aan-Huisreclame B.V.

Australiëweg 20c

4561 PD Hulst

 

 

 

 

Eventuele vragen/opmerkingen  m.b.t. aanleveren, verpakken en leveren kunt u hier stellen en we reageren z.s.m. op uw vraag.